Bitches Alley

Op de Bitches Alley wonen we met 10 meiden, 5 Quinten en 5 Augustijnen en onze hyperactieve huiskat. We zijn een hecht huis en doen veel dingen (spontaan) samen zoals bootje varen, cocktailavonden, de slimste Bitch en just dance battles. Op de dinsdag zijn we ook vaak te vinden bij onze onderbuurman, cafe het Kraantje waar we dan flaneren tijdens karaoke in BAdjas of met een overdaad aan glitters ons favoriete shotje drinken.


 
Hoi! Ik ben Zuko, de kat van de Bitches Alley. Ik ga jullie wat vertellen over mijn ervaringen in dit huis. Al snel merkte ik dat ik niet in een rustig huisje was komen wonen. Op maandag en op donderdag kwamen er telkens verschillende meiden mijn huis binnen die dan met mij wilden knuffelen. Ik ken al die mensen niet eens! Wel erg gezellig. Heel soms laten mijn baasjes me wel met rust, maar dan hoor ik ze nog steeds gillen vanuit café het Kraantje. Op de dinsdag heb ik mijn vrouwtjes wel voor mezelf en dan hou ik ze ook goed in de gaten om te kijken of ze geen eten laten vallen. Aan het eind van de avond staat de tafel altijd helemaal vol met groene flesjes met rietjes erin.
Als het mooi weer is wil ik graag naar buiten om op avontuur te gaan, maar de Bitches laten mij nooit mee chillen op de altijd zonnige dakterrassen. Elke keer denk ik te weten welke kamer van wie is, maar eens in de zoveel tijd gaan ze met elkaar alle kamers af in gekke outfits, waardoor ik ze bijna niet herken en ben ik weer helemaal in de war. Ook lijken ze die avonden dan buitengewoon veel dorst te hebben, gekke wijffies. Niet alleen met Tour des chambres hebben ze vreemde outfits aan, maar ook bij datediners hebben ze dat. Hierbij nemen ze ook allemaal een vent mee waar ze mee uiteten gaan, waardoor ik geen eten meer heb om te stelen. En ik maar denken dat ik de liefde van hun leven ben. Ik hoop nog steeds dat de Bitches snel een huisweekend plannen zodat ik kan gaan chillen bij een van de lieve oud huisgenootjes die nog vaak over de vloer komen met bijvoorbeeld Drie Oktober of oud huisgenotendag.

 

Wil jij ook in een quintushuis wonen? Schrijf je dan nu in!