Vliet 11

"Luid gelach en een matige geur komt me tegemoet als ik de achterdeur openmaak, het is dinsdag en dat betekent huisavond!"


 
Vanavond op het menu: andijviestamppot (voor de derde keer deze maand). De eerste rietbakken worden getrokken, de peuken worden geschoten en de verhalen van de dag worden gedeeld. Vanavond wordt een grootse avond, het enige echte vliet bierpong-toernooi gaat van start. Oud-huisgenoten die de Vliet nog niet los kunnen laten, komen weer terug om dit epische evenement mee te maken.
De drankjes vloeien rijkelijk, de boxen gaan aan en onze enige echte huis-deejay Ruub Ruubsen knalt wat lekkere disco deuntjes aan. De volgende dag was iedereen het erover eens: dit was weer een heerlijke huisavond, een nacht om nooit te vergeten, behalve voor de huisgenoten die er al om 11 uur af lagen.
Op Vliet 11 wonen we met 25 vrouwen en mannen van Quintus en Aug en onze ginger kat Raam Kozijn. Ons leuke huis ligt aan de mooiste gracht van Leiden, ’s ochtends drinken we graag een koffietje aan het water! We hebben een hele fijne tuin waar we ’s zomers vaak borrelen, barbecueën en zwemmen in het zonnetje. Spontane fusie feestjes, avondjes kaarten, potjes FIFA en bieriokart is wat ons huis ons huis maakt. Klinkt dit leven voor jou als muziek in je oren? Schrijf je dan snel in bij Q en wie weet zien we je op een van onze spontane fusie feestjes!
 

Wil jij ook in een quintushuis wonen? Schrijf je dan nu in!