QUINTUS & SPORT

Stuur een mailtje naar [email protected]

QUINTUS & SPORT

Heb je een dag college gehad en kan je wat nieuwe energie gebruiken of wil je juist wat kwijtraken? Het verenigingsleven op Quintus en sport zijn super goed te combineren! Mocht je door willen gaan met een sport die je thuis beoefent of simpelweg een hele nieuwe sport willen oppakken, bij ons zit je helemaal goed. Wij hebben allerlei sportsubs die meedoen aan competities in Leiden en omstreken.

Van de fanatieke sportgod tot de (jonge) veteraan die de schoenen bijna aan de wilgen heeft hangen, wij zijn van alle markten thuis. Zo zijn er meerdere mannelijke- en vrouwelijke voetbalteams, wordt er actief gehockeyd en hebben we zelfs een rugbysubvereniging, de Harlequints. Ben je meer van de denksporten? Geen stress, drink een biertje en schuif aan bij onze subverenigingen waar geschaakt en geklaverjast wordt!

Ook in de winter trekt Quintus eropuit. Dan gaan we samen op wintersport, of liever Quintersport. Niks gaat boven een winters zonnetje, verse sneeuw en zo’n 200 Quinten om jouw skivakantie nóg mooier te maken! ’s Middags glijd je zo de après-ski in, neem je de bar geheel over en ga je door tot de late uurtjes. Volgend jaar weer? Zeker baas, de mooiste tijd van je leven!