QUINTUS & CULTUUR

Stuur een mailtje naar [email protected]
QUINTUS & CULTUUR

Altijd al je creativiteit willen combineren met het studentenleven? Op Quintus kan dat! Op het gebied van theater wordt er ieder jaar een grote musicalproductie gemaakt, namelijk de Quintus MusiQal. Dus kan jij dansen, zingen, muziek spelen en/of acteren, dan ben je bij Quintus aan het juiste adres!

Voor muzikaal talent is ook genoeg ruimte binnen onze vereniging. In de subweek zijn er veel muziek onderdelen en daarnaast wordt er ieder jaar deelgenomen aan het AHC DJ Contest en het AHC Songfestival. Op Quintus zelf kan je natuurlijk ook altijd een plaatje komen draai op een van onze vele feesten.

Meer iemand die liever uit de schijnwerpers blijft? Dan kan je je natuurlijk ook bezighouden met de vormgeving van allerlei evenementen van Quintus binnen de functie Lay-out in een commissie of zelfs in een speciale commissie voor alle PR van Quintus.

Als dat allemaal niks voor jou is dan is er ook altijd nog het jaarlijkse evenement: de museumnacht! Dit is een nacht, geheel georganiseerd door Quinten, waarin in heel Leiden musea hun deuren voor één keer per jaar hun deuren ’s nachts open. Het culturele evenement van Leiden!