Oude Singel 96

De Oude Singel 96, Casa Porcille, het enige huis aan de oude singel waar de bewoners ook echt met trots vertellen dat ze er wonen.


 
Kom anders een keer langs lopen. De kans is groot dat je in de ochtend Roos in de zon treft met een goed boek, in de loop van de middag de rest van het huis ziet ontwaken met een ontbijt/lunch aan de gracht. Als je op woensdag of zaterdag langs komt adviseer ik je om met Maarten mee naar de markt te gaan, dat is altijd een belevenis. Rond een uurtje of 17:00 ben je hier trouwens op prime-time, Nadine en Rik zitten waarschijnlijk bakken te trekken vanaf surfplank in de gracht. Simone zit samen met Minne haar studie uit te stellen met een wijntje in de zon en Casper is aan zijn derde krat van de week begonnen.
We zijn een gemengd Quintus huis met 14 mannen en vrouwen (+3 oud huisgenoten die we niet van ons af weten te schudden). We zijn trouwens ook, met ons team: L.S.K.C De Bossies ‘96, de meest recente kampioenen van het Leidsche Ketel Curling toernooi om maar even wat op te noemen. Ps: vraag als je Jordy tegen komt wat de kans is, hij zegt gegarandeerd 1.

 

Wil jij ook in een quintushuis wonen? Schrijf je dan nu in!