Oude Singel 58

Wij zijn Dé Oude Singel, het grootste Quintushuis van Leiden! Wij wonen met 27 huisgenoten waarvan 17 mannen en 10 vrouwen en onze stuko supermodel huiskat Marie-Claire!


 
Wij wonen met allerlei verschillende disputen. Onze mannen zitten bij Delta, Da Vinci, Aquavite Duodecim en Al Capone. Onze vrouwen zitten bij La ReBelle, Cassis, Atalanta, Sté Amé en JoJo. Doordat er zoveel verschillende disputen wonen is het bij ons in huis altijd gezellig! Wij zijn een super actief huis. Elke avond eten wij wel met elkaar, we spelen elke dag spelletjes, studeren in de fusie- of achterplaats UB en sluiten de avond graag af met een potje beerpong, een BB-toernooi, bieriokart, adtje platje of een ouderwets gezellig potje “wat is de kans?”.
Daarnaast kent ons huis vele tradities. Zo organiseren wij elk jaar een episch huisfeest met een kekke artiest, schrijven we sinterklaasgedichten met shotjes voor elkaar op boetekrat, hebben wij een kerstdatediner, vieren wij elk jaar 3 oktober met elkaar, bestellen we meerdere malen 58 bier tijdens huizendixo’s, escaleren we op huis(thuis)weekend of drinken we met zn allen een pintje of twee op onze beruchte IBO’s. Na een lange nacht, die helaas vaak overgaat in een brakke ochtend chillen wij vaak met z’n allen op onze huisboot of op onze achterplaats waar we ons dan tegoed doen aan Leidsch beleg, maccie en een halflauwe herstelpint, wat een mooi leven hebben we toch.
 

Wil jij ook in een quintushuis wonen? Schrijf je dan nu in!