L.D.D. Sté Amé

 

On subit ses sœurs, mais on choisit ses amies

 
 

Over dit dispuut

Na al die jaren kwam ik eindelijk uit de kast, en begon ik, als een jong broekie, aan iets wat achteraf een fantastisch avontuur bleek te zijn. Ik had mij van alles voorgesteld, maar nooit dat ik zo goed zou passen. Als ik aankom in de borrelzaal ben ik niet bang om te laten zien wie de broek aan heeft en laat ik alleen mijn eigen pijpen dansen. Met zakken vol kaarten en dobbels doe ik het in mijn broek van het lachen. De volgende ochtend is de avond niet meer aan elkaar te knopen. Ik weet dat dit onuitwasbare herinneringen zijn, en dat ik nog 100 van zulke maandagen mee wil maken. Elke nieuwe vlek is weer een nieuw verhaal en elke scheur een goede zooipartij. Dit maakt mij uniek, en terwijl ik sommige van ons bijna niet meer terug herken, weet ik dat wij bij elkaar horen. En ik weet ook, dat we volgende week maandag weer met 35 meiden mee naar de borrel mogen. Klaar om te keten, te zooien en te lachen. Wat is het toch fijn om een broek van Sté Amé te zijn. Ook zin om in zo’n broek naar de borrel te komen? Neem een kijkje op onze insta en kom naar onze zomerborrel! @lddsteame

Foto's

Wil jij kennis maken met dit dispuut? Schrijf je in!