E.L.H.D. Olympus

 

Slechts jonge helden en Atleten

Over dit dispuut

Het is maandag. Je loopt vastberaden door naar de hoek, waar elke week Olympen zich in groten getale verzamelen voor een heerlijke avond zooien, zingen en zuipen. Het is een weerzien waar je al de hele week naar hebt uitgekeken, ook al is die nog niet eens een dag oud.
Als het oudste dispuut van Quintus is het E.L.H.D. Olympus een dispuut met een groot ledenbestand, en natuurlijk veel mooie tradities. Buiten onze borrel organiseert Olympus veel andere activiteiten, zoals het TOGA feest, de Quintus Autorally, themaborrels, datediners en mooie reizen. Afgelopen jaar trotseerden we met zijn zestienen nog de pistes van Les Trois Vallées, en volgend jaar zullen we met zijn allen afreizen naar onze geboorteplaats, het zonnige Griekenland. En heb je even een dagje niets te doen? Wees welkom op ons eigen dispuutshuis, je tweede fusie, waar altijd wel Olympen aan het chillen zijn.
Olymp word je voor het leven, en dat zou je ook niet anders willen. Decennia na hun rijkgevulde studentenleven gaan de oudste jaren van het dispuut nog met elkaar op skivakantie, eten ze nog samen op de maandag, en werken ze samen. Lid worden van Olympus betekent lid worden van een intens hechte vriendengroep, waar je nooit meer van af zult willen komen.

Foto's

Wil jij kennis maken met dit dispuut? Schrijf je in!